Uitgebreide faciliteiten

Andrik Fysio & Revalidatie is gevestigd in sportcentrum The Factory en in het Aeroparc Health Center in Rijen. Daar beschikken wij over ruime behandelkamers. Daarnaast is dit uiteraard dé plek voor mensen die moeten revalideren na een operatie of blessure. Andrik Fysio & Revalidatie heeft namelijk de beschikking over alle faciliteiten die deze schitterende locaties te bieden hebben.

Maatwerk

Andrik Fysio & Revalidatie biedt naast kennis en expertise de juiste hulp, apparatuur en ruimte. Dit alles volgens de laatste innovatieve technologieën. Zowel diagnostiek als behandeling zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor elke cliënt wordt er maatwerk geleverd.

Doel

Het uiteindelijke doel is het optimaal begeleiden van cliënten die door bewegen beperkt worden. Hierbij staan kwaliteit van zorg, cliënttevredenheid en sport – , hobby – en werkhervatting centraal.

Toonaangevend

Andrik Fysio & Revalidatie streeft ernaar om in de regio toonaangevend te zijn in het verlenen van (sport-) fysiotherapeutische zorg. Naast de kwaliteit in de curatieve zorg (het behandelen van de klachten/blessures), richt de praktijk zich daarnaast op preventieve zorg (het voorkomen van klachten/blessures). Persoonlijke aandacht, behandeling en begeleiding zijn sleutelwoorden bij Andrik Fysio & Revalidatie. Daarbij is het inspelen op veranderingen in de zorg en de laatste wetenschap essentieel.

image-divider