Andrik Fysio & Revalidatie is gevestigd in sportcentrum The Factory en Aeroparc Health Center in Rijen en beschikt over ruime behandelkamers. Daarnaast is dit uiteraard dé plek voor mensen die moeten revalideren na een operatie of blessure. Andrik Fysio & Revalidatie heeft namelijk de beschikking over alle faciliteiten die deze schitterende locaties te bieden hebben. U zal begeleid worden door een team van professionals, we stellen ze even aan u voor:

Paul Andrik

 • Sportfysiotherapie
 • Orthopedische revalidatie
 • Dry needling
 • Complexe klachtenbeelden

Paul is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heeft zijn Master behaald als Sportfysiotherapeut aan het SOMT in Amersfoort. Van 2013 tot 2016 heeft hij drie seizoenen gewerkt als hoofd medische staf bij NAC Breda en is daarna gestart met de praktijk Andrik Fysio & Revalidatie. Inmiddels heeft Paul zich gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures en complexe behandelbeelden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle orthopedische revalidaties na bijvoorbeeld een operatie.

“Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk. Het voelt bijna als een hobby: de hele dag mensen helpen!  Serieus als het moet, maar met een lach als het kan”

Lenny van Pelt

 • Manuele therapie
 • Rugklachten
 • Nekklachten
 • Hoofdpijnklachten
 • Dry needling

Lenny is in 2004 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heeft daarna haar Master in Manuele therapie behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Sindsdien is ze zich blijven ontwikkelen op het gebied van Dry needling en manuele therapie bij kinderen. Hierdoor heeft Lenny een zeer uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden.

“Het zoeken naar de oorzaak van de klacht en niet alleen naar het gevolg is wat dit vak zo mooi maakt”

Janneke Vromans – van der Veeken

 • Kinderfysiotherapie

Janneke is in 2009 afgestudeerd aan de Master Opleiding Kinderfysiotherapie in Breda. Als Kinderfysiotherapeut is Janneke expert in het beoordelen van de motorische ontwikkeling en het motorisch functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Naast het behandelen van motorische – en orthopedische klachten bij oudere kinderen heeft Janneke zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen tot en met 2 jaar.

Daarnaast heeft ze ook nog een opleiding gevolgd tot therapeut Sensorische Informatieverwerking, speciaal voor kinderen die vastlopen op school en/of in de thuissituatie.

“Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het spelenderwijs aanpakken van problemen en samen met kinderen en hun ouders zoeken naar oplossingen is wat dit werk zo ontzettend uitdagend en leuk maakt”

Emma Guitink

 • Algemene Fysiotherapie
 • Sport specifieke revalidaties
 • Revalidatie na operaties

Emma is in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda en heeft in 2017 stage gelopen in de praktijk. Al die tijd heeft ze nauw contact onderhouden en is in februari 2021 toegevoegd aan het team. Op dit moment combineert ze haar baan met een studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

“Binnen het uitdagende vakgebied van fysiotherapie word je continu geprikkeld en gestimuleerd, dat vind ik het leuke aan ons vak. Het begeleiden van mensen doe ik daarom met veel plezier en enthousiasme.”

Seph Hermans

 • Kinderfysiotherapie bij kinderen/jongeren met onverklaarbare klachten.

Seph heeft in 2012 zijn Master Kinderfysiotherapie behaald.

Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van het schoolgaande kind tot de puberleeftijd en het begeleiden van hun ouders.

Seph was de afgelopen vijf jaar eigenaar geweest van GRIP 4-18, een praktijk voor kinderen en jongeren met somatisch onvoldoende verklaarbare klachten.

Het behandelen van deze doelgroep zet hij nu voort bij Andrik Fysio & Revalidatie.

“Het behandelen van deze doelgroep levert mij heel erg veel energie op en ik vind het fantastisch om te zien dat jongeren/kinderen met lichamelijke klachten hun gewone dagelijkse activiteiten (passende bij de leeftijd, zoals sporten en uitgaan) weer kunnen oppakken”

Joeri van Dongen

 • Echografie
 • EPTE therapie

Joeri werkt binnen de praktijk als echografie en EPTE – therapeut.

Gezien zijn interesse in orthopedische revalidatie en sport gerelateerde klachten heeft Joeri aan de Vrije Universiteit van Brussel zijn Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Master Manuele therapie behaald.

Naast zijn werkzaamheden binnen de praktijk in Rijen werkt Joeri ook nog als docent bij het NT-e, waar hij de lessen echografie en EPTE verzorgd.

“Door de aanvullende diagnostiek van de echografie kunnen we bepaalde klachten beter in kaart brengen en mensen nog specifieker en adequater behandelen”

Jamie Broeders

 • Receptie

Jamie is binnen de praktijk verantwoordelijk voor de patiëntenadministratie.