Faciliteiten

Andrik Fysio & Revalidatie is gevestigd in sportcentrum The Factory in Rijen en beschikt over ruime behandelkamers. Daarnaast is dit uiteraard dé plek voor mensen die moeten revalideren na een operatie of blessure. Andrik Fysio & Revalidatie heeft namelijk de beschikking over alle faciliteiten die deze schitterende locatie te bieden heeft.

U hoeft vanzelfsprekend geen lid te zijn van The Factory om zich aan te melden; wij zijn er voor iedereen die problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van werk, hobby of sport.

Ervaring

Eigenaar Paul Andrik is afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut (een driejarige specialisatie na de opleiding Fysiotherapie).

Hij is BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en CKR-geregistreerd als algemeen-, en sportfysiotherapeut bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Paul heeft drie jaar ervaring in de topsport, o.a. als sportfysiotherapeut en hoofd medische staf bij betaald voetbalorganisatie NAC Breda.

city3

Lenny van Pelt is binnen de praktijk werkzaam als Manueel Therapeut. In 2004 is zij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heeft daarna haar Master of Science gehaald op de Vrije Universiteit van Brussel. Sinds 1 mei 2019 is zij in dienst bij Andrik Fysio & Revalidatie. Uiteraard is zij BIG en CKR – geregistreerd.

Service

  • Persoonlijke aandacht, behandeling en begeleiding zijn onze sleutelwoorden. U staat centraal!
  • Snelle toegang tot onze zorg, het streven om de eerste afspraak in te plannen binnen 24 uur.
  • Behandeling mogelijk binnen en buiten kantooruren, evenals in het weekend (op zaterdagochtend).
  • Professionele revalidatiemogelijkheden in een multifunctioneel sportcentrum.
  • Groot netwerk van specialisten; o.a. huisartsen, sportartsen en orthopeden.

Kwaliteit

  • Jarenlange werkervaring op topsport niveau: O.a. als hoofd medische staf bij Betaald Voetbal Organisatie NAC Breda.
  • BIG-, en CKR-geregistreerd als algemeen-, en sportfysiotherapeut.
  • Gestructureerd onderhouden vakinhoudelijke en wetenschappelijke kennis.
  • Professionaliteit door hoogopgeleide gespecialiseerde fysiotherapeut (Master sportfysiotherapie).

Ik heb in mijn eerste periode bij NAC goed samen kunnen werken met Paul. Ondanks dat ik helaas vroegtijdig weer weg ben gegaan bij NAC vanwege een voorste kruisbandblessure heeft Paul mij intensief en aandachtig geholpen om door die periode heen te komen.

Menno Koch Voetballer NAC Breda (ex-PSV)

paulkoch

Paul was in charge of my preparation and recovery. He’s a top-quality expert for professional athletes. Thanks to Paul I was always 100% ready to play with passion for NAC Breda.

Uros Matic Voetballer FC Kopenhagen